GL_logo_fc_gradient_def_jpg

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over onze diensten:

Deep scan
Content creation
Content kalender
Content management

n

GrowLarge

Pas Op Voor De LinkedIn Politie

Na ruim drie weken is de trend om elkaars netwerk open te stellen en uit te breiden alleen maar verder gegroeid.

Zelf heb ik mijn netwerk in die periode bijna verdubbeld en ik merk dat mijn bijdragen substantieel meer worden gelezen en gedeeld.

Ook heb ik een aantal concrete aanbiedingen ontvangen m.b.t. mijn zoektocht naar een baan, dat is het afgelopen halfjaar niet gebeurd.

Mijn voorlopige conclusie is dan ook dat het voor mij, en naar ik heb begrepen voor vele anderen met mij, een positieve uitwerking heeft.

Er is echter alweer een nieuwe trend ontstaan namelijk de Linkedin politie.

Dit elitekorps verzet zich met hand en tand tegen de groeiende groep open netwerkers en steken enorm veel energie in het plaatsen van reacties en waarschuwingen dat dit heel slecht is en niet Linkedinwaardig.

De meest fanatieke dienders ontlinken je zonder pardon als je zomaar even je netwerk ongebreideld gaat uitbreiden, want dat is heel slecht voor de kwaliteit van je netwerk.

Je zal maar veel nieuwe mensen in je netwerk krijgen met allerlei interessante bijdragen of misschien wel een mooie vacature.

Nee dat wordt een fikse boete, eerst maar eens ontvolgen en als dat niet helpt de connectie verbreken.

En vooral ook geen leuke inspirerende of humoristische afbeeldingen of spreuken plaatsen, dat betekent uitzetting naar Facebook.

Het lijkt wel of de Linkedin politie meer tijd besteed aan boetes uitdelen dan aan de bewaking van hun eigen elitekorps.

Zelf heb ik niet eens Facebook dus ik zou niet weten wanneer iets Facebookwaardig is en daarbij bepaal ik nog steeds zelf wat ik doe en plaats op mijn Linkedin account; zolang ik maar niemand beledig of lastig val.

En die bekeuring die betaal ik gewoon niet!

Add Comment