GL_logo_fc_gradient_def_jpg

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over onze diensten:

Deep scan
Content creation
Content kalender
Content management

n

GrowLarge

Partnerblog: Racefeest

Wanneer je aan een project als het Racefeest begint is het nodig om goede partners om je heen te verzamelen. Je kent het gezegde wel: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.” Wie mij op de eerste dag had verteld dat we zo ver zouden komen had ik wellicht meewarig aangekeken. Toch zijn we nu zo ver dat we het Racefeest 2020 kunnen presenteren. Dat had niet gelukt zonder de inzet en het vakwerk van onderstaande partners. Daarom stel ik ze graag (in willekeurige volgorde) aan je voor.


Exclusieve LinkedIn-specialist: GrowLarge

GrowLarge is opgericht door Ginger Lebbink en het snelst groeiende netwerk van LinkedIn-influencers in Nederland. Als je het Racefeest 2020 op jouw LinkedIn-tijdlijn voorbij ziet komen weet je bij deze wie je daarvoor mag bedanken. Als exclusieve LinkedIn-specialisten behartigen zij ook onze zaken op dit platform. Wil je dus op LinkedIn samenwerken met het Racefeest en/of weten hoe je jouw eigen merk snel moet laten groeien? Neem dan even vrijblijvend contact op met GrowLarge en zij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.


Grafische vormgeving: Creative Toko

Als je mooie beelden, logo’s en andere ontwerpen wilt die ook nog eens de aandacht trekken moet je op zoek naar een creatieve ‘vogel’. In onze zoektocht liepen wij zelfs tegen een creatieve Toko aan. Het klikte direct en inmiddels ken ik Diëgo als iemand die doet wat hij zegt en voor wie ‘afspraak is afspraak’ een understatement is. Avonden, weekenden en vakanties, steeds kreeg ik binnen 24 uur een reactie of een strak ontwerp. Ben jij benieuwd hoe je jouw bedrijf een boost geeft door eigentijdse en kwalitatieve grafische vormgeving? Diëgo van Creative Toko legt het je graag uit.


Video-opnames en montage: EVC Multimedia

Dat onze host en presentator Edward van Cuilenborg onnoemelijk veel ervaring heeft opgedaan op TV en daarmee zelfs de best bekeken uitzending ooit op SBS6 scoorde is wellicht bekend. Als je dan vertelt dat hij, voordat hij bij SBS 6 7 jaar lang onder meer de Formule 1-sportverslaggeving onder zijn hoede nam is dat ook wel bekend terrein. Als men hoort dat hij daarvoor een vast NOS-gezicht was is de verbazing groot, zeker wanneer hij vertelt dat hij in die tijd ook heeft leren beeldwerken slaat de verrassing toe. Toch is het waar, zoals je in de filmpjes kunt zien. Ben jij benieuwd hoe een promo-video van jouw bedrijf eruit kan zien? Praat dan eens met Edward van Cuilenborg, eigenaar en naamgever van EVC MultiMedia Producties.


Ook partner worden van Racefeest?

Wij kunnen momenteel met name zakelijk partners gebruiken op het gebied van website beheer en promotie van het Racefeest op social media (met uitzondering van LinkedIn dus).

Ben je geïnteresseerd? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Add Comment