GL_logo_fc_gradient_def_jpg

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over onze diensten:

Deep scan
Content creation
Content kalender
Content management

n

GrowLarge

Werken voor Elkaar

2020! Ben jij er klaar voor?

Technologische ontwikkelingen zorgen voor een verschuiving van taken en competenties. Dé competenties van nu zijn bijvoorbeeld: samenwerken, ICT-geletterdheid, aanpassingsvermogen, creativiteit, probleemoplossend vermogen en flexibiliteit. Door al deze veranderingen is een leve lang leren een ‘must’ en een belangrijke uitdaging voor een ieder die werkt. Hoe zit dat bij jou?

Weet jij waar je op afkoerst, waar jouw kansen liggen en wat je nog wilt ontwikkelen? Wil je misschien een andere weg ingaan maar durf je nog niet? En als je dit allemaal al weet, wil jij jouw verhaal dan nog helderder voor het voetlicht kunnen brengen in een pitch of op LinkedIn?

Als je hiermee aan de slag wilt én je wilt je ervaring en expertise met anderen delen, kom dan maandagmiddag 16 december naar Netwerkcafé Amsterdam in de Nieuwe Poort aan de Zuidas. Lees hieronder wat je zoal kunt verwachten.

 • Maandagmiddag 16 december 2019. Inloop 13:00, start 13:30, einde 17:00 uur.
 • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam. Goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer, betaald parkeren in de omgeving is kostbaar.
 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Klik hier voor het volledige programma


Programma

13:00 – 13:30 Inloop en netwerken met LinkedIn op je telefoon

Leer mensen kennen en ga je thuis voelen. Oefen om op mensen af te stappen, geïnteresseerde vragen te stellen, hulp aan te bieden en te vragen. Maak hierbij gebruik van LinkedIn en leg nieuwe nuttige contacten. Neem dus je smartphone of tablet met LinkedIn-app mee om te netwerken.

 

13:30-14:30 – Keynote Back to the Future! Gerard Keetman

De wereld om ons heen verandert in een steeds sneller tempo. Die verandering is een gevolg van de digitale revolutie en daar zitten we nu midden! Revoluties zijn van alle tijden en brengen altijd kansen en bedreigingen met zich mee. Over het algemeen worden de bedreigingen het meest besproken, maar de kansen… Die moet je willen en kunnen zien!

Tijdens ‘Back to the Future’ werpen we samen een blik op het verleden, het heden en de toekomst. We achterhalen de krachten achter de (digitale) revolutie en bekijken welke bedrijven daar succesvol en minder succesvol mee om weten te gaan. Maar we bespreken vooral wat we daarvan kunnen leren voor onze business anno morgen.

14:30 – 15.30 Workshops ronde 1

Kansen voor jouw business anno morgenGerard Keetman

In de workshop ‘Jouw business anno morgen’ ga je individueel en met elkaar aan de slag om de kansen voor jouw business anno morgen inzichtelijk te maken. In een snelkookpan krijg je tools aangereikt om de omgeving te scannen, jouw eigen future swot te maken en je voor te stellen hoe je die kans kan verzilveren. In de workshop maken we gebruik van Design Thinking en Lean Startup methodieken.

Gerard Keetman van Business Anno Morgen kijkt graag om zich heen, is erg nieuwsgierig en houdt ervan zichzelf en anderen te inspireren en zich te verwonderen. Als zoon van een universitair docent informatica en nazaat van een boeren familie zaait en oogst hij graag kansen in tijden van digitale verandering.

Praktisch workshop – Oefenen met Pitchen voor 2020Elena Petrunin (max 15 personen)

Is nog in voorbereiding. Anke en Elena kijken samen naar de tekst.

Elena Petrunina is als vrijwilliger lid van het organisatieteam van Netwerkcafé Amsterdam Zuid van de Stichting Werken Voor Elkaar.

Zou je Ronaldo níet aannemen als hij zich aanmeldt voor hetzelfde geld?Lesley van Opstal

Wanneer je werkzoekende bent loop je regelmatig tegen een ondefinieerbare muur op: “je bent overgekwalificeerd!” Deze drogreden wordt vaak gehoord en klinkt als een holle term die niet te specificeren is, omdat deze voornamelijk bestaat uit angst voor een harde werker.

Lesley ontzenuwt een aantal mythes die kleven aan de angst voor de overgekwalificeerde werknemer. Hij ziet juist voordelen, mits de organisatie een flexibele houding heeft en leidinggevenden een flexibele managementstijl hanteren.

Lesley van Opstal is een verantwoordelijke, mensgerichte, commercieel gedreven professional met affiniteit met Human Resource. Mensen motiveren, adviseren en stimuleren is niet alleen een essentieel onderdeel van zijn functie, maar is ook opgeslagen in zijn DNA. Hij is een teamspeler die zich bezighoudt met samenwerkingsverbanden die leiden tot een positief bedrijfsresultaat. Zijn kernwaarden: eerlijk, leergierig, open en enthousiast.

15:30 – 16:00 Pauze en Netwerken

16:00 – 17:00 Workshops ronde 2

Als dat wat je doet niet werkt…..doe het dan anders!Trucella Van Moorselaar

Niet de bèste kandidaten krijgen de baan, maar de goede kandidaten die zich het meest overtuigend en onderscheidend presenteren. In deze workshop maak je kennis met je ‘loopbaantas’ en leer je een ‘model’ voor overtuigend en onderscheidend solliciteren. Direct toepasbaar! En.. met al resultaat:

 • met meer zelfvertrouwen het gesprek aangaan
 • meer opvallen en je onderscheiden van andere sollicitanten
 • je kansen vergroten op een passende baan

Sleutelwoorden van de workshop: ●afwisselend ●inspirerend ●direct toepasbaar met handige /concrete tools.

Trucella Van Moorselaar geeft trainingen. De kracht van TVM Werk & Advies is mensen succesvol versterken in persoonlijke-en arbeidssituaties zodat zij hun gewenste veranderingen kunnen realiseren. Ondernemen is Trucella met de paplepel ingegeven! Zij heeft ruime ervaring binnen het bedrijfsleven vanuit diverse commerciële-, management en HRM/recruitment posities.

Expertise: Loopbaancoaching ● Leiderschapsontwikkeling ● Business coaching ● Teamcoaching ● Management Development ● Overtuigend en onderscheidend solliciteren ● Ondernemen

Meer Zichtbaarheid op LinkedIn in 2020 – Ginger Lebbink

Tijdens zijn interactieve presentatie geeft Ginger Lebbink tips om beter gevonden te worden, meer profielbezoeken en bereik te genereren via #growlarge #tips A B C formule

Ginger Lebbink  van Grow Large is een professioneel online Content Manager. Hij helpt klanten om zich te profileren op LinkedIn waarbij hij gebruik maakt van meerdere bewezen methodes.

Door zijn jarenlange ervaring met LinkedIn is hij in staat een groot bereik voor jullie te realiseren.

Kijk naar jouw vraagstuk met een loopbaanopstellingOscar Westra van Holthe

Wie iets nieuws zoekt heeft zichzelf opnieuw uit te vinden. Hoe doe je dat als je toch echt altijd jezelf meeneemt? In deze workshop gaan we kijken naar wat bij jou in de weg staat om de volgende stap te kunnen nemen. Dat doen we in een interactieve workshop met een loopbaanopstelling, waarin je ervaart wat je te doen staat en wat je hebt los te laten.

Oscar Westra van Holthe is extern vertrouwenspersoon en systemisch coach. Zijn stijl van begeleiding is ontwapenend en ontregelend. Meer lezen over hem? Zie: www.westravanholthe.com


Info en aanmelden

 • Maandagmiddag 16 december 2019. Inloop 13:00, start 13:30, einde 17:00 uur.
 • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam. Goed bereikbaar met fiets en openbaar vervoer, betaald parkeren in de omgeving is kostbaar.
 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met PIN afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Klik hier voor het volledige programma

Alleen Netwerkcafé Amsterdam heeft twee bijeenkomsten per maand:

 • Derde maandag van de maand – locatie:

De Nieuwe Poort – Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam

 • Eerste woensdag van de maand – locatie:

Post Oost – Wijttenbachstraat 36hs, 1093 JC Amsterdam

“We leven in een tijdperk waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Technologie, economie, zorg, jeugdwerkloosheid, vermogensbeheer, migratie en klimaat: De Nieuwe Poort voert het maatschappelijk gesprek over de grote uitdagingen van deze tijd. Zowel met kortlopende programmering als met langdurige platforms wil De Nieuwe Poort een plek zijn van dialoog, verbinding én verandering. Onder het platform Vijftigplussers, Werk en Hoop stelt De Nieuwe Poort haar huis open voor de netwerk- en workshop bijeenkomsten van Werken voor Elkaar.”

Link naar Eventbrite:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netwerkcafe-amsterdam-geluk-leidt-tot-succes-49643848086

Add Comment